Search  Română (România) English (United States)
Sunday, February 18, 2018 ..:: Activitati » Cine suntem noi ::.. Register  Login
 Links Minimize


    
 Cine suntem noi Minimize

Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş are o structură organizatorică funcţională care răspunde misiunii şi scopurilor sale. Îşi desfăşoară activitatea în 2 locaţii: în Piaţa G-ral Ioan Dragalina, nr. 2 şi pe teritoriul localităţii Jupa, muzeul este condus de un manager, având 2 servicii de activitate specializate :

Manager: dr. Adrian Ardeţ

·        Serviciu evidenţă, conservare, cercetare, valorificare.

Sef serviciu: muzeograf Bogdana Branca

·        Serviciu financiar-contabil.

Sef serviciu: Dorina Dragomir

În fiecare compartiment din cadrul Secţiei evidenţă, conservare, cercetare, valorificare îşi desfăşoară activitatea un număr de muzeografi, special aleşi, în funcţie de pregătire şi aptitudini, care realizează fluxul activităţilor muzeografice în condiţii de standarde de calitate, care asigură o intermediere informaţională eficientă într-un program de 40 de ore săptămânal.

Structura organizatorică permite realizarea unui flux de activităţi, de la dezvoltarea colecţiilor la valorificarea patrimoniului, conservarea acestora şi comunicarea informaţiilor în expoziţii, programe de pedagogie muzeală, cercetare. Repartizarea acestora ţine cont de necesarul de personal, nivelul de pregătire şi competenţă necesar pentru desfăşurarea în condiţii optime a tuturor activităţilor.

Conservator: Nicoleta Matei

Referent: George Galca

 


    
 Legaturi Minimize


    
Copyright 2009 Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2018 by DotNetNuke Corporation